maandag 27 april 2015

Nieuwsbrief april 2015 - De IJverige DamesOmdat het de allereerste uitgave is van onze nieuwsbrief, dachten wij, die zetten we op de blog. Zo kan iedereen hem lezen. We zullen ons best doen om elke maand een nieuwsbrief te maken. Niet met alleen nieuwtjes, maar ook met tips, ideeën en kleine patroontjes.
Om de nieuwsbrief een beetje exclusief te houden, zullen we hem niet altijd op de blog zetten. Dus wil je mee genieten van de patroontjes, tips en leuke ideeën, meld je dan aan op onze website: www.ijverigedames.nl


Handwerkmarkt Buitenpost
Op vrijdag 8 mei is in Buitenpost de Handwerkmarkt. Lekker in de buitenlucht voor Moederdag shoppen, met vele kraampjes om bij langs te gaan met handwerkartikelen. Er zijn verschillende terrasjes voor een kopje koffie of thee.
Wij zijn ook aanwezig met onze mooie artikelen. Natuurlijk geven wij een demonstratie in frivolité, hardanger en haken.
Kom dus gezellig langs in het centrum van Buitenpost van 11:00 tot 18:00. Toegang is gratis.
https://www.facebook.com/pages/Handwerk-markt-Buitenpost/1549237232014223?fref=ts

Moederdag
Moederdag staat weer voor deur en traditioneel geef je zelfgemaakte cadeautjes. Wij hebben een leuk assortiment kleine cadeautjes om zelf te maken of om te geven, zodat mam lekker kan fröbelen. Verras je moeder met een zelfgemaakt armbandje of laat haar kennis maken met een handwerk techniek.
Wat ook leuk is, geef haar een workshop of kom gezellig samen.
http://www.ijverigedames.nl/c-2972850/voor-moederdag/

Handy Hands Lizbeth
Het heeft even geduurd, maar het is gelukt. We zijn importeur van Handy Hands Lizbeth garen. Naar onze mening, super garen. Het garen is tweemaal gemerceriseerd en gezengd en is een 6-draad cordonnet. Hierdoor is het garen super glad, vormvast en kleurvast.
De bolletjes zijn te krijgen in dikte 10 en 20 van 25gram. De kosten zijn €4,25 per stuk ongeacht de dikte.
We hebben helaas nog niet alle kleuren, maar hebben een eerste selectie op onze website staan.
Het garen is perfect geschikt voor frivolité, omdat het zo glad en sterk is. Het is natuurlijk ook super geschikt om te haken, maar door de kleine bolletjes kan het snel kostbaar worden. Voor kleine projecten absoluut aan te raden.
http://www.ijverigedames.nl/c-2950899/hh-lizbeth/

Nieuwe haakpakketten
Omdat er veel mensen toch nieuwsgierig waren naar het filethaakwerk en niet meteen aan een kleedje durfden te beginnen, hebben we twee boekenleggers gemaakt. Leuke kleine projectjes om even in een paar avonden mee bezig te zijn. Ondanks de vele opkomende e-readers hebben we toch voor boekenleggers gekozen. Natuurlijk kun je ze ook voor andere doeleinden gebruiken.
Het moeilijkste aan deze boekenleggers is het meerderen en minderen met filethaakwerk. Hiervoor zijn er extra plaatjes in de beschrijving geplaatst en verder is alles goed omschreven.
Met deze boekenleggers geven we ook een workshop. Dus als je het leuk vindt om zelf of met een aantal dames het filethaakwerk uit te proberen, geef je dan op voor een workshop.
http://www.ijverigedames.nl/c-2720867/haakpakketten/

Huiskamerwinkel
Het spookte eigenlijk vanaf het moment dat we zijn begonnen door ons hoofd, maar naar de hobbybeurs wisten we het zeker. Er moest een soort van winkel komen. De huurprijzen voor een echt winkelpand is gewoon veel te hoog, dus dan maar een goed alternatief. Een Huiskamerwinkel.
Een webwinkel is super leuk, maar de drempel is voor veel dames en heren toch even te hoog. We hebben gemerkt dat iedereen graag wil voelen en zien. Dit hebben wij zelf namelijk ook.
We hebben ervoor gekozen om in de oneven weken van het jaar op de maandagmiddag en de vrijdagmiddag van 13:00 tot 16:30 de deur te openen van onze huiskamerwinkel.
De naam zegt het, het is gewoon in de huiskamer aan de grote tafel. We hebben dan al onze producten uitgestald om te bekijken en voelen. Je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Klop wel even aan, we hebben een paar honden rond lopen. 
Maandag  18 mei gaan we voor het eerst open.


Agenda
-          Vrijdag 8 mei 2015 – Handwerkmarkt in Buitenpost
-          Zondag 13 september 2015 – Hobbybeurs Leek
-          Vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari 2016 – Hand Hobby Creadagen

Huiskamerwinkel
-          Maandag            18 mei 13:00 tot 16:30
-          Vrijdag                 22 mei 13:00 tot 16:30
-          Maandag            1 juni 13:00 tot 16:30
-          Vrijdag                 5 juni 13:00 tot 16:30
-          Maandag            15 juni 13:00 tot 16:30
-          Vrijdag                 19 juni 13:00 tot 16:30

Geen opmerkingen:

Een reactie posten