maandag 11 mei 2015

Handwerkmarkt in Buitenpost

Vrijdag 8 mei was het dan zover de Handwerkmarkt in Buitenpost. Geen idee wat we er van moesten verwachten. De auto was volledig ingepakt met nog net 3 zitplaatsen over, zodat we zelf ook meekonden. Zus van de trein halen en op naar Buitenpost. Onderweg redelijk sober weer gehad, dus we konden ons voorbereiden op een koude dag.

In Buitenpost aangekomen, was er al een gezellige drukte met standhouders. Voordat we het terrein op konden, moesten we ons nog even melden. Na aanmelding hebben we ons plekje gekregen. Vreselijk leuke opzet met 2 terrasjes en lekker ruim.
Meteen met z'n drie├źn begonnen met opbouwen. Bij de beurs in TT-hal ging alles nog wat stroef. We hadden nu lekker de gang erin. Met een paar kleine aanpassingen, geleerd op de beurs, stond het er weer mooi bij.


's Morgens kwam het wat rustig op gang. Het winkelend publiek voor reguliere boodschappen. In de middag werd het lekker druk. Veel moeders met kids op stap, heel veel oudere dames. Het was even topdrukte, maar wel een super sfeer. De kou werd vervangen door een heerlijk lentezonnetje. De hele middag prachtig weer gehad, wat de sfeer alleen maar ten goede kwam. Terrasjes vol met kletsende mensen en vrolijke gezichten bij de marktkraampjes.
We hebben zelf niet zo veel foto's gemaakt. Maar een vriendelijk meneer, meneer Hielke Boorsma, heeft een prachtige fotoreportage gemaakt. Deze reportage geeft een goed beeld van ongelooflijke gezelligheid op de handwerkmarkt.
https://www.flickr.com/phot…/buitenpost/…/72157652052867870/

De organisatie had alles tot in de puntjes geregeld. Ook voor de innerlijke mens, standhouders, werd goed gezorgd. Heerlijke vers gezette koffie en thee. En in de middag een overheerlijke kop tomatensoep. Dus vanaf deze plek nogmaals bedankt voor de goede zorgen en een prachtig georganiseerde handwerkmarkt. Wordt het volgend jaar weer georganiseerd, zullen wij ons zeker aanmelden!

De IJverige Dames
Nadia 

1 opmerking:

  1. het was zeker heel erg leuk en gezellig en ik hoop dat jullie nog veel mensen enthousiast hebben kunnen maken.

    BeantwoordenVerwijderen