vrijdag 17 juli 2015

Amsterdam, Epe and back again

Even een dagje Amsterdam, heerlijk om te shoppen. Nou ja, in dit geval dagje Amsterdam, Epe and back again (weer terug). En shoppen? Ja.

We zijn op visite bij twee nieuwe leveranciers geweest.
In de ochtend redelijk op tijd vertrokken naar Amsterdam. Daar zijn we naar Glaser Quality Beads gegaan. Een prachtig oud familiebedrijf. Al drie generaties, iets om trots op te zijn. Super hartelijk ontvang met een kopje koffie met kitkat en smarties. Echt een leuke touch. Bijzondere leuke mensen met een heerlijke creatieve geest. We hadden een hele grote showroom verwacht met heel veel zakjes en kralen. Het was een gezellige knusse showroom met heel veel kleurvoorbeelden om te voelen en bekijken en erachter een hele grote magazijn. Daarnaast een groot rad met mappen, waar alle kraalvoorbeelden inzitten. Het kralenrad, vonden wij wel toepasselijk. Vier uur lang lekker door de mappen heen gesnuffeld en lekkere koffie gedronken.
Uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken, hoe moeilijk het ook was.
 
 
Een leuke collectie kralen voor nieuwe projectjes. We komen zeker nog een keer terug bij Glaser in Amsterdam.

Van Amsterdam zijn we door gegaan naar Epe. Naar Wonderfill Specialty Threads. Warm onthaal gekregen door de lokale jeugd en natuurlijk de dame zelf. Wat een heerlijk enthousiast mens, word je spontaan vrolijk van. Ze houdt niet op over haar draad, babbelt aan een stuk door. Moet ik ook toegeven, dat het prachtig draad is! We zijn er natuurlijk niet voor niets naartoe gegaan. Ook bij deze dame heerlijk zitten kletsen en thee drinken, ongeveer 2 uur. Alleen maar over draad en hobby. Wonderfill heeft meerdere mooie draadtypes. Toch ook hier een keuze gemaakt. Wij zijn gegaan voor de Razzle en Dazzle. Van Dazzle de eerste klossen meegenomen.
 
Zoals je ziet, mooie kerstkleuren meegenomen. We hebben wat leuke ideetjes voor de kerst met dit mooie garen. Het garen zal later ook te koop zijn in onze webshop. 

Het was een lange, drukke en super gezellige dag.

Tot de volgende keer,

De IJverige Dames
Nadia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten