maandag 17 augustus 2015

Zomerse gezelligheid

De vakanties zijn bijna allemaal ten einde en daarmee komt er ook een einde aan de zomermarkten voor ons.

We hebben genoten van de heerlijke zomerse gezelligheid op de markten in Zuidlaren. Veel verschillende kraampjes met mooie materialen en kneuterige spulletjes. Aangevuld met heerlijk steekijs, volksdansgroep de Schaop'ndansers exloo, een orgel en een koor, waarvan ik helaas de naam niet heb opgeschreven. Met andere woorden: hollandse gezelligheid.

 
 
 
Vanaf deze plek wil ik stichting 3B hartelijk bedanken voor de gezelligheid en ontspannen organisatie. Volgend jaar komen de IJverige Dames zeker terug.

Helaas hadden we minder succes op de boerderijenfestival in Orvelte. Veeeeeeeel regen. Hopelijk volgend jaar beter weer. Maar we gaan zeker weer een poging wagen in het gezellige Orvelte.

Natuurlijk mogen wij onze bezoekers/ klanten niet vergeten. Iedereen bedankt voor de interesse en de gezelligheid die jullie hebben meegebracht.
Ondanks dat de zomermarkten afgelopen zijn, hoeven wij ons niet te vervelen en jullie niet te missen. Zaterdag 29 augustus zijn we weer op pad. We gaan dan naar de Handwerkfair in Beilen.

Tot dan en tot de volgende keer

De IJverige Dames
Nadia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten